Cloudservers: Sammenligning af Performance

Sammenligning af Performance

Artikel opdateret januar 2022

VPSBenchmarks.com er en uafhængig tjeneste der løbende tester forskellige VPS og Cloudservers med en række forskellige standard test-programmer. Vi har testet vores servere med deres officielle test-programmer og scripts, og vi blev fundet "Hurtigst i test" og "Best Price-Performance ratio" i både 2018, 2019, 2020 og 2021.

Sammenligningsgrundlag

I denne test sammenligner VPSBencmarks.com vores billigste Cloudserver til 37,00 DKK / md. mod de mindste pakker fra Amazon og Microsoft. Tests viser at vores mindste pakker outperformer de større og dyre pakker fra Amazon og Microsoft.

Ydermere har vi inkluderet vores pakke med sammenlignelige specs for at vise at 37 DKK giver samme performance som 200-300 DKK hos "de andre" og en tilsvarende model, giver et vildt spring opad.

Bemærk at Azures og Amazons Cloudservers kommer uden en række nødvendige tilkøb som trafik/båndbredde, public IP-adresser mm. Priserne er derfor justeret med disse nødvendige tilkøb, og derfor er derfor est. priser. Hos Cloudservers.dk tror vi på at faste lave priser er den rigtige måde at lave Cloud på.

Sammenligningsgrundlag - Juni 2021

Første test: CPU

I den første test gennemgår VPSBenchmarks.com CPU'en. Dette foregår med softwaren "sysbench":
sysbench cpu --cpu-max-prime=20000 --threads=4 --time=60 run

Testen viser at vores 1 Core CPU er ligeså hurtig som Amazon's og Azure's 2 Core CPU. Du får altså identisk performance med vores 37 DKK server som en stor 2 Core server fra de andre.

Screenshot fra VPSBenchmarks.com - CPU Test

Test af harddisk / SSD

Storage er en vigtig del af performance. Langsomme diske resulterer naturligvis også i langsomme svartider fra serveren. Når vi sammenligner vores servere med andre, oplever vi ofte at alt "hænger" lidt mere, end på vores servere. Vi hører samme feedback fra kunder som migrere over til os. Og denne test viser virkelig hvorfor.

Vores NVMe SSD diske kommer virkelighed til synlighed her, og med over 10.000% bedre performance end "de andre", oplever du virkelig forskellen. Det lyder uvirkeligt, men du er velkommen til at teste selv

Testen er baseret på sysbench med følgende kommando:
sysbench fileio --file-test-mode=rndrd --file-total-size=10G --file-block-size=4K --threads=4 --time=60 run

Screenshot af VPSBenchmarks.com - Test af Read og Write

Test af RAM

Den sidste performance-test handler om RAM.
Vores mindste model performer med 6.19GiB/sec Read og 5.25GiB/sec Write.
Amazon performer med 8.18GiB/sec Read og 5.30GiB/sec Write.
Azure performer med 8.55GiB/sec Read og 3.65GiB/sec Write.
Vores tilsvarende model performer med 11.42GiB/sec Read og 5.17GiB/sec Write.

Testen er udført med følgende sysbench kommando:
sysbench memory --memory-oper=write --memory-block-size=1K --memory-scope=global --memory-total-size=100G --threads=4 --time=30 run

Skærmbillede fra VPSBenchmarks.com - Mem test

In-real-life Performance

Et "tal" siger ikke alt. Derfor udfører VPSBenchmarks også en række tests som baseret på real-life usage. F.eks. hvor hurtigt svarer en web-server på requests, hvor mange requests per. sekund kan den håndtere og hvordan håndterer den load over en længere periode på 24-timer.

Web-server Latency

Den første test handler om svartider. Hvor mange millisekunder er en server om at svare på på web-requests. Testen er udført ens på alle servere af VPSBenchmarks.com med en Rails web-applikation.

I testen her er et lavere tal bedre (= hurtigere svartid), og vi kan se vores flotte tal i de rå performance tests kommer til syne igen her i denne real-life test, hvor selv vores mindste model rykker fra Amazon og Azure.

Skærmbillede fra VPSBenchmarks.com - Web Server Latency Test

Load over længere periode

I denne test har man sat et job til at køre i 24 timer. Hver gang en opgave var færdig, startede den forefra. Denne test viser hvordan en server håndtere jobs over en længere periode. Denne test er indført, fordi nogle udbydere fandt nogle loop-holes i VPSBenchmarks tests, ved at booste performance kortvarigt så ovenstående tests gav nogle flotte resultater.

I denne test nåede Azures B2s 2-core server at udføre opgaven 2501 gang.
Vores lille 1GB-model med 1-core nåede at udføre den 3895 gange.
Amazons t3.small 2-core nåede at udføre opgaven 4245 gange.
Vores 4GB-model med 2-cores nåede at udføre opgaven 8530 gange.

Skærmbillede fra VPSBenchmarks.com - Sustained Load Test

Opdateret den: 28/01/2022