Åben SSH til din Cloudserver fra egne IP-adresser i Cloud Firewall

I denne guide vil jeg vise hvordan du nemt kan åbne for din/dine IP-adresser i Cloud Firewall til din Cloudserver fra Cloudservers.dk.

Det er en god idé at lukke ned for ALLE andre IP-adresser end dine egne IP-adresser til SSH, således at kun du kan logge på serveren! Alt indgående trafik er automatisk blokeret, med mindre der specifikt er åbnet for en port eller en IP-adresse i firewall listen.

1) Tjek at port 22 er lukket!

Port 22 er den port som SSH / Fjernadgang benytter. Vi skal sikre at der ikke er oprettet en regel som tillader trafik fra alle IP-adresser på port 22. Har du en regel der ligner denne, skal du slette den:

I vores eksempel herunder har vi åbnet for web-trafik og mail-trafik ind til vores server - men der er ingen SSH porte åbne. Så nu kan vi starte med at åbne op.

2) Åben nu port 22 for de ønskede IP-adresser

I eksemplet her, vælger jeg at åbne for min egen IP-adresse til SSH

A) Tryk på knappen "Opret ny firewall regel"

B) Vælg "Gælder en specifik IP-adresse" og tryk på knappen "Indsæt min IP-adresse" under feltet, for at indsætte den IP-adresser du komme fra lige nu. Du kan naturligvis også manuelt indtaste en gyldig IP-adresse i feltet.

C) Vælg "Specifik port" og indtast porten 22

D) Giv en kommentar der beskriver åbningen - f.eks. "Adgang fra kontor" og tryk på "Opret regel"

Tip: Du kan følge ovenstående 4 punkter (punkt A til D) igen, hvis du ønsker at åbne op for endnu en IP-adresse.

Udgiv regler

Når du har oprettede de ønskede IP-adresser, som skal have adgang til din server, kan du udgive ændringerne til din Cloud Firewall.