Artikler om: Cloudservers.dk

Åbn for din web-server (HTTP/HTTPS) til din Cloudserver i Cloud Firewall

Åbn for web-trafik HTTP og HTTPS i din Cloud FirewallHvis du ønsker at tillade web-trafik, dvs. hvis du har installeret en web-server og ønsker at folk kan besøge en hjemmeside på din server, kan du åbne for port 80 (http://) og 443 (https://).

Du kan enten åbne for hele verden, så alle kan besøge din hjemmeside, eller lukke den ned til bestemte IP-adresser.

Du kan vælge at åbne op for IPv4 eller både IPv4 og IPv6.

Åben de nødvendige porteFor at åbne op for hele verden, skal du oprette to nye regler i din Cloud Firewall

Port 80 og 443 for hele verdenTryk på "Opret ny regel" og udfyld felterne således:Tryk igen på "Opret ny regel" og udfyld felterne således:Når vi har oprette de to port-åbninger, skal det gerne ende med at se således ud:Port 80 og 443 for bestemt IP-adresserDu kan vælge at det kun er bestemt personer som skal have adgang til hjemmesiden, f.eks. hvis der er tale om en Intranet eller en lukket hjemmeside. Det kan gøres ved kun at åbne for de IP-adresser som du specifikt angiver her.

Hvis du vælger at oprette for bestemt IP-adresse, skal du sikre dig, at der ikke også er to regler der åbner for hele verden, altså de to regler vi lavede herover skal være slettet!

Tryk på "Opret ny regel" og udfyld felterne således:Tryk igen på "Opret ny regel" og udfyld felterne således:Når vi har oprette de to port-åbninger, skal det gerne ende med at se således ud:Gentag ovenstående steps og åben port 80 og 443 for alle de IP-adresser du ønsker skal have adgang. Eksempel med flere IP-adresser:IPv6I ovenstående artikel har vi gennemgået åbning for IPv4 som er den mest normale måde at tilgå hjemmesider på fra Danmark. Men hos Cloudservers.dk understøtter vi også IPv6 fuldt ud. Du kan derfor også åbne for IPv6 hvis du ønsker. Det gøres på præcis samme måde, blot ved at vælge IPv6 i stedet for IPv4 ved oprettelsen af reglerne:


Opdateret den: 18/08/2022

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!