Hvis du ønsker at slette en regel, kan det nemt gøres fra dit Cloud Firewall panel.

Bemærk: Alle aktive sessions beholdes, indtil de afbrydes. Du kan derfor ikke fjerne en bruger fra en server, ved blot at slette firewall-regelen. Ved at fjerne en adgangsrgel, sikre du at brugeren ikke igen kan oprette forbindelse til serveren, men som sagt afbryder ændrede regelsæt i firewallen ikke aktuelle aktive sessions!

Slet regel

For at slette en regel trykkes på knappen "Slet regel" ud for den regel du ønsker at slette



Fortryd sletning

Hvis du vil fortryde en sletning, kan du blot trykke på "Fortryd sletning" og regel rulles tilbage.



Udgiv ændringer

Dine ændringer skal udgives, før de træder i kraft. Bemærk at ændringer ikke publiceres i firewallen, før du trykker på knappen "Udgiv ændringer"
Når du er færdig med alle dine ændringer kan du udgive dem til vores Cloud Firewall ved at trykke på knappen "Udgiv ændringer"

Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!