Alle aktive sessions beholdes, indtil de afbrydes. Du kan derfor ikke fjerne en bruger eller disconnecte en adgang til en server, ved blot at slette firewall-regelen der tillader det. Ved at fjerne en adgangsregel, sikre du at brugeren ikke igen kan oprette forbindelse til serveren igen, men vores firewall afbryder ikke aktive sessions, uanset ændringer i firewallen.

Husk derfor hvis du tester med at blokere dig selv, skal du logge af serveren med SSH eller Remote Desktop - og prøve at logge på igen for at se virkningen.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!