Sådan bestiller du Cloud Firewall til din Cloudserver

Det er nemt at bestille Cloud Firewall til din server. Følg denne guide, og din server er sikret indenfor 5 minutter.

Hvad er en Firewall

Din server kan være sårbar, da den som standard er fuld tilgængelig fra hele Internettet. Vi anbefaler derfor at du opsætter en firewall på din server, for at kontrollerer hvem der har adgang til din server - og hvad der er adgang til. Du kan enten opsætte en Software Firewall i dit operativsystem eller tilkøber vores Cloud Firewall herunder, som er en managed Cloud Firewall, der opsættes på netværket.

Aktiver Cloud Firewall på denne server og beskyt din Cloudserver mod trusler fra hele verden!

Nogle af fordelene med en firewall-løsning fra Cloudservers:

Sikker hardware firewall for optimal sikkerhed
Kører i vores Cloud og bruger derfor ikke CPU og RAM på din server
Optimal beskyttelse mod hackere og sikkerhedstrusler
Nem administration direkte i dit kundecenter
Sikker adgang til applikationer og data
Overvågning 24/7 af vores sikkerhedsteam
Tillad IP-adresser for både indgående og udgående trafik

Enhver server har brug for en firewall! En korrekt konfigureret firewall er sikkerheden for dine følsomme informationer og beskyttelse mod at uvedkommende får adgang til dine systemer.

Du kan vælge at opsætte en software firewall i dit OS på din server og stå for sikkerheden her selv - eller du kan tilkøbe vores Cloud Firewall, hvor vi 24/7 monitorer og vedligeholder din firewall for optimal beskyttelse, samtidig kan du nemt selv via dit kundecenter her opsætte og åbne for porte og IP-adresser.

Sådan bestiller du en Cloud Firewall

Punkt 1: Åbn kontrolpanelet for din Cloudserver og klik ind til menupunktet Firewall. Herfra trykker du "Aktiver Firewall" for at bestille en firewall til din server.

Punkt 2: Du bliver nu guidet igennem den indledende opsætningsguide af firewallen. Her kan du vælge at åbne en række standardporte. Vælg som ønsket og tryk "Bekræft og aktiver Firewall". Deployment af ny firewall i vores Cloud tager typisk ml. 1 og 5 minutter.

Når din Firewall er deployed og klar, kan du åbne panelet "Firewall" og opsætte din firewall som ønsket.
Du finder en række guides her i vores vidensbase med yderligere hjælp til opsætning af din firewall.