Artikler om: Kundecenter

Sådan indsætter du profilbilleder i dit kundecenter

Sådan indsætter du profilbilleder i dit kundecenter

Avatars er små profilbilleder eller firmalogoer der repræsentere en given person i dit kundecenter. Avatars bruges af rigtig mange hjemmeside, du kender det sikkert fra Facebook, din SMS-beskeder app på din telefon og rundt omkring på Internettet.
Langt de fleste kan godt lide at se en grafisk præsentation ved siden af relevante informationer tilknyttet personen i vores kontrolpanel. Dette gør det langt lettere at se hvilken person man arbejder på og giver hele Jeres kontrolpanel mere liv og personlighed. Det har været et stort ønske, derfor har vi tilføjet support for Gravatar.

Gravatar er en online tjeneste, hvor du gratis registrere dig, herefter bliver dit billede automatisk tilgængeligt i vores kontrolpanel og på alle andre hjemmesider der understøtter Gravatar-teknologien.

Dette tager ikke mere end et par minutter og det eneste du skal sørge for er at registrere den e-mail du bruger, når du logger ind i vores kontrolpanel. Efter du har oprettet en konto hos Gravatar.com og registreret dine email adresser vil dit profilbillede automatisk blive indsat i dine support-tickets, brugeroversigter og andre steder i Jeres kundecenter.

Alle jeres medarbejdere kan oprette en avatar gratis på www.gravatar.com


Brug for hjælp:
Du er meget velkommen til at kontakte vores danske support.
via ticket i kundecentret
via chat
via telefonopkald til vores kundeservice

👋️ God fornøjelse med dine services hos ServicePoint.dk

Opdateret den: 29/01/2021

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!