Artikler om: Kundecenter

Sådan logger du ind i dit kontrolpanel

Log ind i dit kundecenter

Det er nemt at logge ind i dit personlige kundecenter på ServicePoint.dk. Du vælger “Gå til kontrolpanel” fra forsiden og logger ind med dit brugernavn og din personlige adgangskode. Har du problemer eller har du mistet din adgangskode, kan du altid kontakte vores support igennem vores Live Chat eller på telefon 70 26 77 10.

Hvis du har 2-faktor login slået til, vil du nu modtage en kode på SMS som du skal indtaste på skærmen for at bekræfte dit login.

Vælg Gå til kontrolpanel
Indtast dine login informationer

via telefonopkald til vores kundeservice

👋️ God fornøjelse med dine services hos ServicePoint.dk