Opsætning af mail på din iPhone eller iPad (iOS)

Hvordan opsætter jeg min e-mail adresse som IMAP-konto på iPhone/iPad/iPod Touch

Den følgende vejledning viser dig hvordan du kan opsætte din e-mail adresse som IMAP-konto på din iOS-enhed som f.eks. din iPhone eller iPad. Vi har i denne guide taget udgangspunkt i en iPhone, men du kan bruge selvsamme guide på iPod Touch og iPad.

Vejledningen her virker til nyeste iOS-version fra Apple - men kan også bruges til tidligere version.

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP i iOS på din iPhone og iPad.

Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad og rul lidt ned til du kommer til E-mail, kontakter, kalendere.:

Vælg Tilføj Konto – Herefter kommer en liste af muligheder, hvor du vælger Andre i bunden

Vælg Tilføj e-mailkonto.

Her skal du indsætte indstillinger for din e-mail-konto.

Brugeroplysninger

Navn: Det navn andre ser, når du sender dem e-mails, f.eks. Peter Jensen.
E-mail: Din e-mail-adresse
Adgangskode: Adgangskoden du valgte til din e-mail-adresse
Beskrivelse: Valgfrit, f.eks. Cloudnet

Tryk derefter på Næste.

Nu skal du opsætte indstillingerne for den indgående og udgående mail server.

Server til indgående post

Værtsnavn: mail.ditdomæne.dk
Brugernavn: Din e-mailadresse
Adgangskode: Adgangskoden du valgte til din e-mail-adresse

Server til udgående post

Værtsnavn: mail.ditdomæne.dk
Brugernavn: Din e-mailadresse
Adgangskode: Adgangskoden du valgte til din e-mail-adresse

Tryk derefter på Næste.

Herefter vil din telefon kontrollere de indtastede kontoindstillinger. Hvis alt er indtastet korrekt vil skærmen komme til at se ud som følger.

Bekræft at "E-mail" er aktiveret og tryk derefter på "Arkiver".

Dine indstillinger vil nu være gemt og din konto vil være klar til at sende og modtage e-mail beskeder.