Redelegering/flytning af .dk domæner ved DK-hostmaster

Flytning af .dk domæne (Redelegering) til vores navneservere

Før dit .dk domæne virker på dit webhotel, skal også peges ind på serveren. Det gøres ved at redelegere (flytte) domænet til vores navneservere.

Har du et andet domæne end .dk, se vores guider her.

🚚 Automatisk redelegering via Kundecenter

Åbn dit kundecenter servicepoint.dk og klik på punktet "(1) Domæner" i menuen til venstre. Herefter kan du (2) søge på det ønskede domæne. Domænet skrives uden www. foran, altså blot ex. jensen.dk

Tryk flyt ud for det/de ønskede domæner, og gå til ordrebekræftelse:

Bekræft at du ejer domænet, eller har tilladelse til at flytte det. Vælg det webhotel eller den Cloudserver som domænet skal pege på. Tryk til sidst på "Bekræft flytning"

✅️Bekræft flytningen med din domænenøgle fra DK-hostmaster

Du modtager indenfor 5 minutter en e-mail fra ServicePoint hvori du skal udfylde din domænenøgle / AUTH-kode til flytning af .dk domæne. Denne nøgle kan du hente i dit kundecenter:

Log ind i din selvbetjening på dk-hostmaster.dk

Tryk ind på det domæne du har anmodet om at flytte fra din liste over domænenavne:

I menuen for domænet skal du under Autorisationskoder vælge "Skift navneservere":

Tryk på "Generer kode" og derefter "Kopier" for at kopiere koden til din udklipsholder:

Indtast nu koden på linket du har modtaget i din e-mail fra ServicePoint:

Domænet er nu flyttet 🎉️ Du modtager en bekræftelse fra både DK-hostmaster og os (ServicePoint) indenfor 5-10 minutter!

🚚 Manuel redelegering via DK-hostmaster Selvbetjening

Det er muligt at igangsætte en manuel flytning af et .dk domæne via DK-hostmasters selvbetjening.
Husk at domænet skal være oprettet på før du kan igangsætte en flytning.
a) Hvis du har et webhotel, skal du opsætte domænet i dit cPanel, hvis det ikke allerede er opsat.
(Læs om add-on domæner på dit webhotel her)
b) Hvis du bruger vores gratis DNS-tjeneste, skal domænet være oprettet heri før du kan skifte navneservers.

Log ind i din selvbetjening på dk-hostmaster.dk

Tryk ind på det domæne fra din liste over domænenavne:

Vælg "Skift navneserver - eksternt" fra sidemenuen:

Indtast de nye navneservere

Vores navneservere:

Navneservere hvis du har et webhotel:
cpanel-ns1.cloudns.dk
cpanel-ns2.cloudns.dk
cpanel-ns3.cloudns.dk

Navneservere hvis du ikke har et webhotel, men bruger vores gratis Cloud DNS tjeneste i dit kundecenter:
one.cloudns.dk
two.cloudns.dk
three.cloudns.dk

Opdateret den: 05/10/2021