Artikler om: Cloudnet.dk

Sådan bruges FTP på dit nye webhotel

Sådan logger du på FTP på dit nye webhotelDen første ting, du har brug for, er en FTP- klient. Dette er et program, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en servers FTP-forbindelse. Du kan vælge at bruge forskellige FTP-klienter, og de fungerer næsten alle ens, men vi anbefaler FileZilla da den er gratis. Sørg for at vælge en FTP-klient, der tillader FTP over SSL (FTPS) som en sikker krypteringsmulighed inden for dens indstillinger.

Følg disse trin for at oprette forbindelse til FTP-serveren med FileZilla (sørg for at hente "klient" -versionen og ikke server-versionen af FileZilla):

1) Download og installer FileZilla på din computer. Du kan hente FileZilla gratis her.

2) Åbn FileZilla, og indtast FTP-loginoplysningerne i felterne øverst i applikationen.

3) Du skal bruge følgende oplysninger om FTP-kontoen på din server:

Host: dette er dit domænenavn, f.eks. ditdomæne.dk
Brugernavn : dit cPanel brugernavn
Adgangskode : dit cPanel-kodeord
Port: 21


4) Klik på knappen "Quickconnect".

Din computer opretter forbindelse til din webserver. Mappen med mapper og filer fra din lokale computer vises til venstre i FileZilla FTP-klientvinduet, og mappen med mapper og filer på din webserver vises til højre.

Du kan nu overføre filer og mapper mellem din lokale computer og dit Cloudnet-webhotel ved at trække dem fra venstre rude til højre.

Hvad er mit kodeord til FTP?Hvis du ikke selv har ændret dit cPanel login, kan du finde det brugernavn og den adgangskode som vi har leveret løsningen med ved oprettelsen, i dit kundecenter.

Log ind på dit kundecenter på servicepoint.dk/webhoteller/

Tryk ind på det domæne du ønsker adgang til:Du kan nu se dit kodeord i boksen "FTP-server"VIGTIGT: Hvis du selv har ændret dit cPanel kodeord, skal du benytte dette. Vi kan ikke se dit kodeord, hvis du har ændret det - men du kan bede os nulstille det, hvis du har glemt dit kodeord. Hvis du har ændret dit kodeord, vil kodeordet i boksen herover ikke være gyldigt længere.

Opdateret den: 07/10/2020

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!