Tilføj nyt addon domæne på webhotel

Tilføj nyt addon-domæne på webhotel

💡 Sådan opretter du et nyt domæne på dit webhotel.

Kan jeg oprette ligeså mange domæner jeg ønsker?
Ja, har du vores Hobby, Pro. eller Enterprise pakke kan du oprette ubegrænsede domæner på ét webhotel.
Det koster 0 kr. pr. domæne. Se mere på Cloudnet.dk

Kan jeg lave egen FTP-bruger pr. domæne?
Ja, du kan lave egen FTP- bruger pr. domæne.

Kan jeg lave e-mail adresser på disse ekstra add-on domæner?
Ja, du kan lave både e-mail adresser og e-mail alias pr. domæne.

Kan jeg opsætte HTTPS (Sikkert website) / SSL for hver domæne?
Ja, vi har support for https/SSL for hvert add-on domæne uden beregning.

Sådan kommer du i gang:

Log ind i dit cPanel kontrolpanel for dit webhotel. (Se her hvordan du logger ind)

Vælg Tilføjelsesdomæner under fanen Domæner i dit cPanel kontrolpanel:

Udfyld feltet Nyt domænenavn med det nye domænenavn, f.eks. test.dk (uden! www. foran)

De efterfølgende felter bliver nu udfyldt automatisk:

Hvis du ønsker egen FTP-login til dette domæne, kan du sætte flueben i feltet “Opret en FTP-konto”. Hvis du ikke opretter en konto, kan du tilgå domænet med dit normale FTP-login til hoved-kontoen for webhotellet.

Tillykke domænet er nu oprettet! 🎉 Husk at redelegere det til vores navneservere. ( Se guide)

Vigtigt vedr. Public_html: Der er nu oprettet en ny mappe i roden af dit webhotel, der hedder det samme som domænet, i dette tilfælde hedder mappen “bahl.email”. Alt hvad du uploader heri, bliver synligt på domænet når du besøger det

VIGTIGT: Domænet skal også peges ind på serveren

‼️ Fortsæt her: Efter du har oprettet domænet skal du huske at pege domænet på vores navneservere, det gøres sådan:

🇩🇰 Flytning af .dk

Se vores guide her: Flytning/redelegering af .dk domæne til dit webhotel

🇺🇸 Flytning af anden domæne-type (.com/.net/.org/.info/.eu mv.)

Hvis du ikke har et .dk domæne, kan du følge vores guides til andre domænetyper (.com/.net/.org/.info/.eu mv.) her.

Opdateret den: 06/11/2020