Sådan finder du mail-indstillinger i cPanel

Mailkonti er måske en af ​​de mest nyttige sektioner af cPanel. Ved hjælp af de tilgængelige funktioner i dette område af vores cPanel kan du hurtigt finde konfigurationsoplysninger til tilføjelse af e-mail-konti til applikationer som Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple Mail og mere.

Du kan enten vælge at lade applikationen automatisk tildele disse oplysninger ved hjælp af en af ​​de tilgængelige protokoller (scripts), der vises på listen, eller du kan opgive disse oplysninger manuelt til det mail-program du benytter.

Bemærk, at du også kan vælge at sende alle de nødvendige oplysninger via e-mail direkte fra denne side. Hjælpepunkterne og guides i bunden af denne side i cPanel er også meget nyttige, så sørg for at gennemgå dem grundigt.

Sådan finder du mailklientindstillinger i cPanel

Find e-mail-konti under afsnittet E-mail i din cPanel.

Naviger til kolonnen yderst til højre på den samme linje som den e-mail adresse du ønsker at opsætte, og tryk på knappen "CONNECT DEVICES"

Automatisk-konfiguration af mail klient

Find den e-mail-klient du ønske at benytte fra applikationslisten, og klik derefter IMAP ud for den ønskede applikation. Nogle af dem åbner en installationsguide, som kræver, at du kører eller gemmer en konfigurationsfil. Konfigurationsfilen, der downloades, konfigurerer automatisk din e-mail-klient.

Manuel indstillinger for Mail Client

Hvis du ikke kan se et automatisk konfigurationsscript til det e-mail program eller version du benytter på listen ovenfor, kan du manuelt konfigurere din mailklient ved hjælp af nedenstående indstillinger. Du kan også sende dig selv eller til en anden disse oplysninger via afsnittet E-mail-instruktioner nederst på siden.

Husk at udskifte brugernavnet med din e-mail-adresse og den indgående mailserver med dit domæne!

Sikker SSL / TLS-indstillinger (anbefales)

Brugernavn: din@emailadresse.dk
Adgangskode: Brug e-mail-kontoens adgangskode.

Indgående server: mail.ditdomæne.dk
IMAP Port: 993

Udgående server: mail.ditdomæne.dk
SMTP-port: 465

Både IMAP og SMTP kræver godkendelse.

Du kan også benytte en ikke-krypteret adgang, hvis din e-mail klient ikke understøtter SSL, hermed oplysninger for usikker adgang:

Ikke-SSL-indstillinger (IKKE anbefales)

Brugernavn: din@emailadresse.dk
Adgangskode: Brug e-mail-kontoens adgangskode.

Indgående server: mail.ditdomæne.dk
IMAP Port: 143

Udgående server: mail.ditdomæne.dk
SMTP Port: 587

Både IMAP og SMTP kræver godkendelse.