Redelegering/flytning af domæne til dit webhotel (.com/.net/.org/.info m.fl.)

Flytning af udenlandsk domæne (Redelegering) til vores navneservere

Før dit domæne virker på dit webhotel, skal også peges ind på serveren. Det gøres ved at redelegere (flytte) domænet til vores navneservere.

Har du et .dk domæne? Se vores guide til .dk domæner her.

Før domænet virker, skal du også pege DNS ind på serveren. Dette kan ske ved at redelege domænet til at benytte vores navneservere:

Navneservere på dit webhotel:
cpanel-ns1.cloudns.dk
cpanel-ns2.cloudns.dk
cpanel-ns3.cloudns.dk

Jeg har mit domæne hos anden udbyder

Hvis du har dit domæne hos en anden udbyder, og ønsker at lade det blive her skal du kontakte deres kundeservice og bede dem ændre navneservere for dit domæne til følgende:

Navneservere på dit webhotel:
cpanel-ns1.cloudns.dk
cpanel-ns2.cloudns.dk
cpanel-ns3.cloudns.dk

Du kan også flytte domæne til os, se mere i næste afsnit.

🚚 Flytning af domæne til os.

Ved at flytte domænet til os, betaler du fot flytning. Ved alle udenlandske domæner (ikke .dk) betaler du for en flytning (vores kostpris) MEN til gengæld bliver dit domæne forlænget med 1 år, så hvis det udløb i 2021 vil det nu udløbe i 2022. Det er desværre ICANN der står for udenlandske domæner, som vælger at opkræve for flytning af domæner, det er ikke noget vi har kontrol over. Det er gældende ved alle udbydere.

Åbn dit kundecenter servicepoint.dk og klik på punktet "(1) Domæner" i menuen til venstre. Herefter kan du (2) søge på det ønskede domæne. Domænet skrives uden www. foran, altså blot ex. jensen.com

Tryk flyt ud for det/de ønskede domæner, og gå til ordrebekræftelse:

Vi sender dig nu en e-mail med informationer omkring flytning.

Opdateret den: 06/11/2020