Hvad er CloudLinux?

At nå et højt niveau af stabilitet kan være svært, nogle gange uopnåeligt, for mange delte hostingfirmaer. Pludselige stigninger i ressourceforbrug, stigning i trafik og hackerangreb er nogle af de problemer, systemadministratorer håndterer hver dag. I årevis er dette blevet accepteret som en omkostning ved at drive forretning. Det koster penge, det koster tid, og vigtigere, det koster kundernes tillid.

CloudLinux blev frigivet på markedet i 2010. I dag er det et must-have for enhver webhost, der er interesseret i stabilitet, sikkerhed og moderne drift.

Det bruges af mere end 2.000 hostingfirmaer på 20.000+ servere. Webhosts, der bruger CloudLinux, rapporterer højere oppetid, signifikante forbedringer i hastighed.

Hos Cloudnet.dk har vi bygget alt op på en moderne CloudLinux platform med CageFS, cPanel og meget mere. Du får derfor et moderne webhotel med sikkerhed, drift og hastighed i øverste klasse, uden at priserne er skruet op. Det er derfor vi kalder vores løsninger ægte Enterprise-løsninger til normale priser.

CloudLinux + cPanel =

Forbedret stabilitet ved at begrænse de ressourcer, som en enkelt bruger kan forbruge

I delt hosting er den mest almindelige årsag til nedetid en enkelt konto, der bremser andre konti på serveren. Brug af cPanel & WHM-software med CloudLinux udnytter innovativ Lightweight Virtual Environment (LVE) -teknologi, hvilket forbedrer tætheden og stabiliteten i dit delte hostingmiljø for alle lejere.

Avanceret serversikkerhed

Med unik CageFS-teknologi indkapsler CloudLinux hver kunde, hvilket forhindrer brugere i at se hinanden og se følsomme oplysninger. Det forhindrer også et stort antal angreb, herunder de fleste privilegier eskalering og information videregivelse angreb.

Øget servereffektivitet

Ved at overvåge og indeholde ressourcestigninger eliminerer CloudLinux behovet for at lade serverressourcer være inaktive, hvilket giver dig muligheden for at være vært for dobbelt så mange konti på din cPanel & WHM-server.

Flere PHP-versioner

Brug af CloudLinux sammen med cPanel & WHM-software giver dine kunder fleksibilitet til at vælge den PHP-version, de har brug for. Dette inkluderer flere PHP-versioner og PHP-udvidelser og muligheden for at justere php.ini-indstillinger.

Hærdet kerne

Det delte hostingmiljø er uligt noget andet, og CloudLinux-kernen tager det i betragtning. Det kan beskytte mod symlink-angreb og sporeudnyttelse, mens det begrænser synligheden af ​​ProcFS til kun det, der er nødvendigt - hvilket gør dine cPanel- og WHM-servere mere sikre.

Administratorgrænseflade inden for cPanel & WHM-software til nem administration af kontoforbrug

Inden for cPanel & WHM giver CloudLinux dig og dine kunder synlighed og tilgængelighed til at se og kontrollere den nøjagtige ressourceforbrug på hvert websted.