Hvad er mit kodeord til FTP-login på mit webhotel?

Hvad er mit kodeord til FTP?

Hvis du ikke selv har ændret dit cPanel login, kan du finde det brugernavn og den adgangskode som vi har leveret løsningen med ved oprettelsen, i dit kundecenter.

Log ind på dit kundecenter på servicepoint.dk/webhoteller/

Tryk ind på det domæne du ønsker adgang til:

Du kan nu se dit kodeord i boksen "FTP-server"

VIGTIGT: Hvis du selv har ændret dit cPanel kodeord, skal du benytte dette. Vi kan ikke se dit kodeord, hvis du har ændret det - men du kan bede os nulstille det, hvis du har glemt dit kodeord. Hvis du har ændret dit kodeord, vil kodeordet i boksen herover ikke være gyldigt længere.

Se også vores guide om hvordan du logge på FTP med den gratis FTP-klient FileZilla