Hvad kan jeg få support på med et webhotel?

Spørgsmål: Hvad kan jeg få support på?

På vores webhoteller fra 18 kr. tilbyder vi support via livechat og tickets. Se mere her.

Dit webhotel fra Cloudnet.dk kommer med en standard support-aftale, som giver dig adgang til vores support indenfor rimelighedens grænser til hjælp der omhandler brugen af produktet og de værktøjer vi stiller til rådighed som bl.a. cPanel. Det kan f.eks. være hjælp til at oprette en ny FTP-bruger eller hjælp til hvordan vores backup funktion virker, hvis du skal restore noget data.

Eksempel på ting som ikke er inkluderet

Hvis din hjemmeside ikke virker, WordPress driller eller du får en fejl i din e-mail klient, som ikke skyldes drift-problemer hos os, er vi desværre ikke i stand til at hjælpe med fejlsøgning på din PC eller din hjemmeside.

Det er muligt at købe hjælp til ovenstående iht. vores gældende timepris á 250 DKK / kvarter.

Vi yder som udgangspunkt heller ikke support på følgende:

Hjælp til design af hjemmeside
Hjælp til redesign af hjemmeside
Hjælp til ændring af indhold på hjemmeside
Hjælp til PHP programmering
Hjælp til databaser
Hjælp til specifikke moduler og plugins
Hjælp til temaer eller plugins i WordPress
Hjælp til fejlsøgning i eget programmel som f.eks. WordPress
Hjælp til special-opsætning af DNS

Det er muligt at købe hjælp til ovenstående iht. vores gældende timepris á 250 DKK / kvarter.