Hvor skal jeg uploade mine webstedsfiler?

Dine websteds-filer skal uploades til public_html- mappen, som generelt er websites rodmappe til dit primære domænenavn, der er knyttet til hostingtjenesten fra Cloudnet.dk

Hvis du har oprettet yderligere domæner (Addon-domæner eller underdomæner) i cPanel, har de deres egen dokumentrodmappe og skal findes i kontoens hjemmekatalog i domæneindstillinger.

Du kan nemt finde dokumentets rod til et addon-domæne fra cPanel> Domæner> Addon-domæner og se på afsnittet Rediger Addon-domæne.

Lige så alle underdomæner kan du nemt finde dokumentets rod fra cPanel> Domæner> Underdomæner> Rediger et underdomæne-afsnit.