Artikler om: CloudSQL.dk

Hvordan får jeg LAN hastigheder på min CloudSQL instance

Hej 👋

Hos CloudSQL har vi altid lynhurtige og low latency internet forbindelser. Men i nogle specifikke system setup, eller legacy designs, kan det være med fordel at have LAN hastighed imellem SQL databasen og en middle tier server, front server, edge server eller lign.

💡Eksempel kunne være et NAV setup hvor middle tier serveren ønskes side-by-side med SQL instance’en. Herved kan NAV middle tier serveren kommunikere og segmentere en masse data, inden det bliver "pakket" og sendt til NAV klienterne eller NAV web sitet.Løsningen er blot en Cloud Server via dit KundecenterHar du behov for LAN hastighed, eller vil du bare teste, måske i.f.m. proof of concept, så har du allerede i dag tilgang til hurtig setup af en Cloud Server via dit CloudSQL Kundecenter.
Vælg menupunktet Cloudservers


cloudservers.dk er vores Cloud Server brand, på linje med cloudsql.dk som du kender idag.

Her har du mulighed for backend forbindelse til din CloudSQL instance og database - og her vil du få Lan performance.

Alle servere via cloudservers.dk er state of the art, altid high performance servere - til markedets billigste priser.

Hvordan gør jegVores brands mødes og sammenkobles i dit Kundecenter. Dermed har du let adgang til bestilling og igangsætning af en Cloud Server.

💡Ved bestilling af serveren i Kundecentret, vælger du blot vores driftscenter i Frankfurt #1 - denne vil stå som anbefalet.


💡️ Tip: Husk at der kun er adgang til din CloudSQL instance, fra de IP-adresser du har whitelisted i din CloudSQL Firewall i dit Kundecenter. Du skal derfor huske at teste forbindelsen fra en server eller arbejdsstation med en offentlig IP-adresse som er whitelisted.
Du kan se din offentlige IP-adresse på https://min.cloudip.dkBrug for hjælp:
Du er meget velkommen til at kontakte vores danske support.
via ticket i kundecentret
via chat
via telefonopkald til vores kundeservice

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk

Opdateret den: 18/02/2021

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!