Hvordan forbinder jeg til min CloudSQL instance med MS SQL Server Management Studio (SSMS)

Hvordan forbinder jeg til min CloudSQL instance med MS SQL Server Management Studio (SSMS)

Hej 👋

Der findes mange måder at skabe forbindelse samt konfigurere, styre og administrere sin MS Sql database.

I denne artikel har du mulighed for at download SSMS klienten, samt se hvordan en forbindelse skabes til din nye MS Sql database hos CloudSQL.dk

Har du behov for samme info, bare via PHP, Python, PowerShell m.v., så har vi også artikler herom.

Download af SSMS klienten

Klienten kan downloades her: SSMS-klient

Eksempel-setup via SSMS klienten

Efter installation af klienten udfyldes connection setup, med dine egne auth info, på samme måde som ses herunder.
Alle auth oplysninger kan ses via Kundecentret.

💡️ Tip:
Ønskes der at oprette forbindelse til SQL instance'en via kryptering, så er dette som standard ikke tilvalgt i SSMS klienten.

💡️ Tip: husk at der kun er adgang til din CloudSQL instance, fra de IP-adresser du har whitelisted i din CloudSQL Firewall i dit Kundecenter. Se evt. mere info via dette link

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk

Opdateret den: 28/03/2021