Hvordan whitelister (tillader) jeg IP-adresser til min CloudSQL instance

Hej 👋

Der er kun adgang til din CloudSQL instance for de IP-adresser du har whitelisted (tilladt).

Whitelist af IP-adresser til din CloudSQL instance, som så meget andet, sker via dit kundecenter hos CloudSQL. Det er nemt og tager kun 2 minutter, så er alt klar til drift.

💡️Tip: du kan se den offentlige IP-adresse, på den maskine du sidder ved, via https://min.cloudip.dk

Log ind i kundecentret og vælg din CloudSQL instance

Vælg SQL Firewall og følg guiden.

Her ses et eksempel.

💡 Alt info omkring din CloudSQL løsning ses i dit kontrolpanel på cloudsql.dk