Min CloudSQL instance forbruger alt mit tilkøbte ram

Hej 👋

En Microsoft SQL instance (database) vil i nogle tilfælde forbruge alt hukommelse (ram) som er tilgængelig, altså det ram du netop har tilkøbt via CloudSQL kundecenter.

Microsoft har designed SQL Serveren til at bruge alt tilgængelig hukommelse hvis det giver mening og er muligt. Årsagen til dette er, at SQL Serveren ligger så meget data op i sin hukommelse som muligt, således at dataene altid er hurtigt tilgængelig. Alternativt skal SQL Serveren ned og læse på disksystemet, hver gang den for brug for det samme data, igen og igen.

Sagt på en andet måde, ram er altså hurtigere tilgængelig end et disksystem.

⚡ Database performance kan ofte blive forbedret ved at tildele mere ram til din CloudSQL instance.

Det vil være en god idé, at få fastlagt hvor meget ram databasen reelt har behov for. Eventuelt via din egen viden, database konsulenten eller anbefalinger på nettet omkring produktet, som databasen er knyttet op på.

💡 Du kan nemt se din MS SQL instance (database) reelle ram forbrug i dit CloudSQL kundecenter.

Log ind i kundecentret og vælg Cloud SQL i venstre panel

I oversigten over dine CloudSQL instanser, kan nu ses forbruget under forbrugt ram kolonnen

Er du eventuelt i tvivl om din databases ram behov, så prøv at tildele mere ram til din CloudSQL instance, og se om det giver en forbedring hen over kort tid.

Se vores artikel omkring tildeling af mere ram, via dette link : Læs mere her..

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk

Opdateret den: 01/03/2021