Artikler om: CloudSQL.dk

Kan jeg tildele mere cpu til min CloudSQL instance

Hej 👋

Hos CloudSQL skal du ikke tænke over køb af CPU ressourcer.
Du har valgt et miljø med uendelige ressourcer.

Vores CloudSQL er bygget henover den nyeste teknologi hvilket giver dig en unik performance, som ikke er muligt at købe adgang til i samme prisklasse selv.

Vi opgraderer løbende host-hardware uden nedetider, hvilket sikrer at du altid som kunde har adgang til kraftfuld og opdateret hardware til dine SQL-instanser.
- og derfor oplever vores kunder altid first class performance.

Fair share princippet

Er uheldet ude og din SQL instance eller en kørsel går i “loop”.

Bemærker vores overvågning at netop din SQL instance står og beder om uendelige CPU ressourcer over længere tid, vil vores support team kontakte dig for at sikre, at din SQL instance nu også kører som du forventer.

Store og lange kørsler eller lign. er der altid plads til 😊

via telefonopkald til vores kundeservice

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk