Artikler om: CloudSQL.dk

Kan jeg tildele flere databaser på min CloudSQL instance

Kan jeg tildele flere databaser på min CloudSQL instanceHej 👋

Hos CloudSQL skal du ikke tænke over begrænsninger i antal SQL instance'er.
Du har valgt et miljø med uendelige ressourcer.


Vores CloudSQL er bygget henover den nyeste teknologi og giver dig en unik performance, som ikke er muligt at købe adgang til i samme prisklasse selv.

Vi opgraderer løbende host-hardware uden nedetider, hvilket sikrer at du altid som kunde har adgang til kraftfuld og opdateret hardware til dine Sql-instanser.
- og derfor oplever vores kunder altid first class performance.Opret alle de instance'er og databaser du har behov forNår du via CloudSQL Kundecenter bestiller en ny CloudSQL instance, vil du i løbet af få minutter have dit produktionsmiljø klar til adgang. I denne automatiseringsproces bliver din Sql database, Sql instance, Sql backup m.v. oprettet med nogle faste parametre.

Der følger én database med pr. Sql instance. Det er ikke muligt at få tildelt mere end én database pr. CloudSQL instance. CloudSQL tilstræber altid optimal performance overvågning, udnyttelse af cpu, ram og disk pr. database 👍

Har du, som de fleste af CloudSQL's kunder behov for flere databaser - så bestiller du blot f.eks. 5 instance'er i dit CloudSQL Kundecenter.Ved bestilingen tildeler du SQL instance'erne, hver for sig, de ressourcer som er ønsket, og få minutter senere er du klar til drift. Husk, du kan altid tildele flere ressourcer hvis en Sql instance ændre behov.

💡️ Tip: Husk at der kun er adgang til din CloudSQL instance, fra de IP-adresser du har whitelisted i din CloudSQL Firewall i dit Kundecenter. Du skal derfor huske at teste forbindelsen fra en server eller arbejdsstation med en offentlig IP-adresse som er whitelisted.
Du kan se din offentlige IP-adresse på https://min.cloudip.dk


💡️ Alt info omkring din CloudSQL løsning ses i dit Kundecenter på cloudsql.dk

Brug for hjælp:
Du er meget velkommen til at kontakte vores danske support.
via ticket i kundecentret
via chat
via telefonopkald til vores kundeservice

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk

Opdateret den: 18/02/2021

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!