Hvordan tildeler jeg mere ram til min CloudSQL instance

Hej 👋

Du kan nemt tilkøbe mere ram til din CloudSQL instance fra dit Kundecenter på ServicePoint.dk - tilkøbes i puljer af 1 GB.

Log ind i kundecentret og vælg din CloudSQL instance

Vælg Storage & RAM

Vælg Tilkøb mere RAM og følge guiden

Her ses et eksempel.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Påvirker en ram-opgradering oppetiden?

Nej, vores SQL-udviklere har bygget en løsning så ram-allokering sker on-the-fly uden nedetid.
Du kan derfor nemt opgradere din ram i din SQL-instance uden at afsætte driftsvindue.

Kan jeg købe mere end 16 GB ram?

P.t. er det muligt at købe op til 16 GB ram i alt i din Cloud SQL Instance. Hvis du har behov for mere, kan du altid kontakte vores kundeservice som manuelt kan tildele mere ram til din Instance.

Hvor lang tid tager en ram-opgradering

En opgradering af ram i dit kundecenter tager typisk 1-15 minutter fra du bestiller til det er i drift. Du kan følge deployment-status live i dit kundecenter.

Kan jeg nedgradere ram?

Du kan altid kontakte vores kundeservice for at afmelde tilkøbte ram-pakker.

💡 Det bliver på kort sigt muligt selv at nedgradere din løsning via kundecenteret.

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk

Opdateret den: 03/02/2021