Hvordan logger jeg ind på mit cPanel kontrolpanel?

Alle vores webhoteller kommer med nyeste version af cPanel præ-installeret. Fra dit cPanel kontrolpanel kan du nemt administerer hele dit webhotel fra web til mail og databaser.

Når du køber et webhotel fra Cloudnet kan du altid tilgå dit cPanel fra dit Kundecenter. Vi tilbyder både cPanel på Engelsk, Tysk og Dansk.

Sådan logger du ind via dit kundecenter

Åbn https://servicepoint.dk og log ind i dit kundecenter

Tryk på Webhotel i menuen til venstre, og tryk på cPanel-logoet:

✅ Systemet logger dig nu automatisk på dit cPanel.

Du kan også tilgå dit cPanel direkte via web-adressen https://ditdomæne.dk:2083/

Vi opdaterer løbende vores cPanel kontrolpanel så du altid er sikker på at have den nyeste version med opdaterede komponenter, add-ons, temaer og funktioner på dit webhotel fra os 🙂