Artikler om: CloudSQL.dk

Hvordan sletter jeg min CloudSQL instance og dermed abonnement

Hvordan sletter jeg min CloudSQL instance og dermed abonnement

Hej 👋

Det er ikke muligt selv at nedlægge din SQL instance, via self-service, igennem CloudSQL kundecentret. Dette skal ske via ticket, chat eller telefonopkald til vores kundeservice.

💫 Dette er en sikkerhedsprocedure vi har indført, for at sikre, at man ikke ved en fejl får slettet sit miljø og driftsdata.

Opret blot en ticket via kundecentret, eller fang os på chat / telefon. Her sletter vi sammen miljøet.

via telefonopkald til vores kundeservice

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk