Artikler om: Cloudnet.dk

Hvordan tilføjer jeg SPF-, DKIM- og DMARC til mit domæne?

For at sikre høj e-mail-leveringsevne, og at du ikke har problemer med e-mail-spoofing, anbefales det at konfigurere SPF-, DKIM- og DMARC-poster til dit domæne.

Hvis dit domæne bruger vores DNS, er de ovennævnte poster allerede oprettet som standard.
Hvis du har brug for manuelt at konfigurere disse poster, skal du følge nedenstående trin.

SPF (Sender Policy Framework) er en DNS-tekstindgang, der viser en liste over servere, der skal betragtes som tilladt at sende mail til et bestemt domæne.
Du kan aktivere SPF i cPanel -> E-mail -> E-mail-leveringsevne og klikke på knappen Administrer for det domæne, som du vil konfigurere SPF-posten på. Rul ned til SPF-området, og klik på knappen Tilpas, hvis du vil bruge en ekstern SPF-post.

Hvis du sender e-mails via vores e-mailserver, er den SPF-post, du skal bruge,:

"v = spf1 a mx inkluderer: relay.mailchannels.net? alle"

DKIM (DomainKeys Identified Mail) skal i stedet betragtes som en metode til at kontrollere, at meddelelsernes indhold er troværdigt, hvilket betyder, at de ikke blev ændret fra det øjeblik, meddelelsen forlod den oprindelige mailserver.
Du kan aktivere DKIM i cPanel -> E-mail -> E-mail-leveringsevne og klikke på knappen Administrer for det domæne, som du vil konfigurere DKIM-posten på. Derefter vil du være i stand til at generere en lokal DKIM-nøgle.

DMARC - (Domain-based Messaging and Reporting Compliance) dette er en TXT-post, der praktisk taget bekæmper e-mail-spoofing og er nyttig til at stoppe phishing. Specifikt beskytter det sagen, hvor en phisher har spoofed Display From-adressen (også kendt som 5322. Fra e-mail-adresse). DMARC beskytter brugere ved at evaluere både SPF og DKIM og bestemmer derefter, om begge domæner matcher domænet i Vis fra-adressen.
En meget grundlæggende DMARC-post ligner følgende:

DMARC-posten tilføjes fra cPanel> Domæner> Zone Editor og skal se sådan ud:

_dmarc.example.com IN TXT 14400 "v = DMARC1; p = none; sp = karantæne; pct = 100; rua = mailto: dmarcreports@example.com"

Sørg for at skifte eksempel og dmarcreports@example.com til de rigtige i henhold til din sag.

Opdateret den: 05/01/2021

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!