Artikler om: CloudSQL.dk

Kan jeg ændre navn på min CloudSQL database

Hej 👋

Databasenavnet kan ikke ændres, men er til gengæld logisk navngivet i.f.m. din konto hos CloudSql.

Når du bestiller en ny CloudSQL instance, vil du i løbet af få minutter have dit produktionsmiljø klar til adgang. I denne automatiseringsproces bliver din Sql database, Sql instance, Sql backup m.v. oprettet med nogle faste parametre.

Én af de faste parametre er netop databasenavnet.

💡 Alt info omkring din CloudSql løsning ses i dit kontrolpanel på cloudsql.dk

Brug for hjælp:
Du er meget velkommen til at kontakte vores danske support.
via ticket i kundecentret
via chat
via telefonopkald til vores kundeservice

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk

Opdateret den: 29/01/2021