Kan jeg få indlæst min egen SQL database .bak fil til min CloudSQL instance

Kan jeg få indlæst min egen SQL database .bak fil til min CloudSQL instance

Hej 👋

Der findes mange måder at få data lagt op i din nye CloudSQL instance.

I mange tilfælde benyttes den tomme MS SQL database, som følger med en ny CloudSQL instance, til at bygge videre på. Enten helt fra bunden, eller upload af data fra 3. parts programmel (evt. PHP, Python eller andet sprog).

I andre tilfælde vil det være nødvendigt at restore data fra en SQL backup (.bak fil) oveni den tomme MS SQL database. Dette hjælper vi gerne med og kontakt derfor blot vores helpdesk.

👋️ God fornøjelse med din SQL instance fra CloudSQL.dk

Opdateret den: 29/01/2021