Sådan ændres date.timezone i cPanel

Der er visse scenarier, hvor du måske bliver bedt om at foretage ændringer i din PHP-konfiguration. Specifikt kan du blive instrueret til at redigere en fil på din server kaldet php.ini til bl.a. at ændre din PHPs tidszone (date.timezone).

date.timezone er en indstilling, der administreres igennem PHP-indstillinger, og denne indstilling definerer dit scripts tidszone. Dette hjælper, når tiden vises forkert i scripts eller web-applikationer, og dette kan løse dit problem ved at indstille tidszonen

Vi tillader ikke direkte ændringer til PHP.ini på vores servere. PHP-konfigurationsændringer kan dog foretages fra cPanel ved at følge disse trin:

Start med at logge ind i dit cPanel og find ikonet** Select PHP-version** under menuen Software:

Vælg menuen "Options" i toppen:

I feltet date.timezone kan du nu indstille den ønskede tidszone:

Tip: Du kan se alle mulige tidszoner her i PHPs dokumetation

For Dansk timezone skal du angive følgende:

Europe/Copenhagen

Når du har foretaget nogen ændringer, bedes du klikke på hvor som helst uden for tekstinputfeltet for at gemme. Hvis ændringen var vellykket, vil du se en grøn besked-boks med en meddelelse, der bekræfter, at ændringen er blevet anvendt.

Det er alt! Nu ved du, hvordan du ændrer date.timezone i Cloudnets cPanel.