Sådan ændres din cPanel-adgangskode

Denne artikel guider dig gennem processen med at ændre din cPanel-kontoadgangskode.

Husk, at dette kun fungerer, hvis du kender din nuværende cPanel-kontoadgangskode. Hvis du ikke kender denne kode, kan du finde det oprindelige kodeord vi har lavet da vi lavede løsninger til dig, i dit ServicePoint Kundecenter. Hvis du efterfølgende selv har ændret koden, og koden vi har lavet i sin tid, ikke længere passer, kan vi desværre ikke se dit kodeord, men du kan kontakte kundeservice for at få nulstillet dit kodeord!

Sådan ændres din cPanel-adgangskode

Først skal du Logge ind cPanel

Rul derefter ned på siden til sektionen Indstillinger, og klik derefter på Adgangskode og sikkerhed.

I det næste vindue skal du indtaste din gamle adgangskode, indtaste din nye adgangskode og bekræfte den. Hvis du er meget bevidst om din adgangskodesikkerhed og gerne vil bruge en sofistikeret adgangskode, kan det være en god ide at bruge adgangskodegeneratoren .

Sørg for at holde øje med adgangskodestyre-måleren. Det er meget vigtigt at oprette en stærk adgangskode for at forhindre, at din konto bliver kompromitteret. Stærke adgangskoder inkluderer normalt både små og store bogstaver, tal og specialtegn som @, #, ~, _, (, *.