Sådan aktiveres eller deaktiveres allow_url_fopen i cPanel

Der er visse scenarier, hvor du måske bliver bedt om at foretage ændringer i din PHP-konfiguration. Specifikt kan du blive instrueret til at redigere en fil på din server kaldet php.ini til bl.a. at ændre om PHP understøtter allow_url_fopen

allow_url_fopen er en indstilling der giver PHP mulighed for at hente data fra fjerntliggende steder via FTP eller HTTP. Denne mulighed er en stor sikkerhedsrisiko, aktiver derfor ikke uden behov!

Vi tillader ikke direkte ændringer til PHP.ini på vores servere. PHP-konfigurationsændringer kan dog foretages fra cPanel ved at følge disse trin:

Start med at logge ind i dit cPanel og find ikonet** Select PHP-version** under menuen Software:

Vælg menuen "Options" i toppen:

Her kan du finde allow_url_fopen og markere i feltet for at aktivere det, eller fjerne markeringen i feltet for at deaktivere det.

Det er alt! Nu ved du, hvordan du ændrer date.timezone i Cloudnets cPanel.