Artikler om: Cloudnet.dk

Sådan bruges Force HTTPS Redirect i cPanel

Hvad er HTTPS, og hvorfor skal du bruge det?


HTTPS, der vises som et hængelåsikon i webbrowseren, angiver, at SSL-protokollen bruges til at sende data mellem en webserver og et websted. Ethvert websted, især dem, der kræver loginoplysninger, følsomme data, skal bruge HTTPS.

Hvordan fungerer HTTPS-omdirigering?


Lad os sige, at du lige har installeret en SSL på dit websted, f.eks. gennem vores 1-klik Let's Encrypt, så kan du nu sætte cPanel op så alle kunder der besøger http://ditdomain.dk automatisk viderestilles til http**s**://ditdomain.dk

Force HTTPS-omdirigeringsfunktionen i cPanel giver dig altså mulighed for automatisk at omdirigere besøgende til den sikre version af dit websted.

Hvordan tvinges HTTP til HTTPS-omdirigering i cPanel?Log ind på cPanel (vi har en guide til dette her)

Når du er i cPanel, skal du rulle ned til afsnittet "Domæner" og klikke på ikonet Domæner:Her vises en liste over alle dine domæner på din cPanel-konto hos Cloudnet.dk.

Lad os finde det domæne, som du vil omdirigere til https. Du får vist kolonnen "Force HTTPS Redirect" som kan aktiveres. Når den er slået til, vil dine besøgende automatisk bliver viderestillet til den sikre version af dit websted.Hvordan tvinges HTTP til HTTPS-omdirigering for addon- eller subdomæner i cPanel?Der er et andet aspekt, som du har brug for at vide om denne funktion - Addon og parkerede domæner arver deres indstillinger fra deres tilknyttede domæner.

Lad os klikke på tandhjulsikonet og derefter klikke på "Vis tilknyttede underdomæner"Du kan nu se de underdomæner, der styrer dine addon- og parkerede domæner, og du kan nu sætte flueben i de ønskede domæner her, og aktivere Force HTTPS Redirect herfor.

Her kan vi se at addon-domænet robotnet.dk er styret af subdomænet robotnet.danielbahl.com, derfor kan det nye aktiveres på subdomænet, og det vil også virke på addon-domænet:

Opdateret den: 07/10/2020

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!