Sådan deaktiveres WP-Cron i WordPress

I WordPress er der en lille fil kaldet wp-cron.php, der simulerer normale cron-jobs – med undtagelse af, at denne fil ikke udføres hver gang på et bestemt antal minutter. I stedet udføres WP-Cron, hver gang nogen besøger dit websted.

Hvordan påvirker WP-Cron ydelsen på dit websted?

Hvis dit websted modtager en stor mængde trafik, og WP-Cron udføres ved hvert besøg, vil dette medføre, at flere processer, der udføres, kører cron.

Sådan deaktiveres WP-Cron i wp-config.php

WP-Cron kan let deaktiveres ved at tilføje følgende kodestykker i din wp-config.php fil:

define('DISABLE_WP_CRON', true);

Opsætning af CRON i cPanel til WordPress

Dilemmaet med at deaktivere WP-Cron er, at nogle funktioner i WordPress holder op med at virke. F.eks. Planlagte indlæg fungerer ikke, fordi det er direkte afhængig af cron. Og også andre plugins, der er tilsluttet WP-Cron, stopper med at køre.

Så en god måde at løse dette på et websted med høj trafik er at deaktivere WP-Cron ved hjælp af kodestykket ovenfor, men på samme tid at konfigurere et cron-job, der skal køres manuelt, fra dit kontrolpanel.

Dette kan let gøres ved at tilføje et cron-job på ens webhotel via cPanel og indstille dette til at blive kørt på en bestemt tidspunkter.

*/15 * * * * php /home/$USER/public_html/wp-cron.php

Ovenstående cron kører hvert 15. minut og omdirigerer alt output ud i ingenting (/dev/null).

At køre det hvert 15. minut betyder, at det vil køre 96 gange hver dag, hvilket dækker langt de fleste behov for selv stører WordPress sider.

Du kan endda indstille den til hvert 30. eller 60. minut. Som du foretrækker.

Opsummering

Hvis du indstiller cron til et kørsel hvert 15. minut, vil det først og fremmest sænke ressourceforbruget på din konto, og måske endda få dit websted til at indlæse hurtigere, når du har en høj trafik, der kommer ind.