Sådan konfigureres WordPress til at bruge SMTP til afsendelse af e-mails

Sådan konfigureres WordPress til at bruge SMTP til afsendelse af e-mails

Som standard bruger WordPress PHPs inbyggede Mail-funktionen til at sende e-mails fra dit websted. Det anbefales at bruge SMTP, da det væsentligt øger pålideligheden af ​​de e-mails, der sendes fra dit websted og sikre at e-mails kommer frem.

Sådan konfigureres WordPress til at bruge SMTP til afsendelse af e-mails

Først skal du installere et plugin: WP Mail SMTP ved at følge nedenstående trin:

Gå til området Plugins i dit WordPress-adminpanel, og søg efter WP Mail SMTP

Installer derefter Aktiver WP Mail SMTP

Naviger til indstillingsområdet for WP Mail SMTP i WordPress-administratoren.

Vælg Other SMTP som din SMTP-server, og følg instruktionerne for at konfigurere den.

Bruger følgende opsætning:

Mailer: Other SMTP
SMTP Host: mail.ditdomæne.dk
SMTP Port: 465
Encryption: SSL
Authentication: ON

Angiv herefter e-mail adresse og adgangskode til den e-mail konto der skal sendes ud igennem.

Hvis du ikke allerede har en e-mail konto til formålet, kan der nemt oprettes en ny e-mail konto i dit cPanel, se evt. vores guide om dette her.

Gem ændringer.

Når du har gemt ændringerne, anbefales det at sende en test-e-mail til en af ​​dine e-mail-adresser. Du kan gøre det fra fanen 'E-mail-test'.