Sådan øges upload_max_filesize/post_max_size-grænsen i cPanel

Der er visse scenarier, hvor du måske bliver bedt om at foretage ændringer i din PHP-konfiguration. Specifikt kan du blive instrueret til at redigere en fil på din server kaldet php.ini til bl.a. at ændre om PHP's indstillinger for upload_max_filesize / post_max_size

Vi tillader ikke direkte ændringer til PHP.ini på vores servere. PHP-konfigurationsændringer kan dog foretages fra cPanel ved at følge disse trin:

Start med at logge ind i dit cPanel og find ikonet** Select PHP-version** under menuen Software:

Vælg menuen "Options" i toppen:

3) Her kan du finde upload_max_filesize og klikke på værdien for at ædnre den.

Tip: Tjek dit script, plugin eller temadokumentation (eller en fejlmeddelelse på skærmen) for at finde den korrekte værdi.

Vigtigt: For at den nye ændring skal afspejles, skal denne værdi være mindst lige så stor som post_max_size!

5) Når du har foretaget ændringer, bedes du klikke hvor som helst uden for rullemenuen eller tekstinputfeltet. Hvis ændringen var vellykket, vil du se et grønt felt med en meddelelse, der bekræfter, at ændringen er blevet anvendt.

Det er alt! Nu ved du, hvordan du øger upload_max_filesize i cPanel.