Sådan opretter du en e-mail-konto

Denne vejledning hjælper dig i den proces, der kræves for at oprette en ny e-mail-konto, som du kan bruge til at sende og modtage en e-mail fra.

Sådan opretter du en e-mail-konto i cPanel

Log ind på dit cPanel (læs mere hvordan du logger ind her)

Gå til afsnittet ‘Mail', og klik på ikonet ‘Mailkonti’ .

I det næste vindue skal du klikke på den blå knap, der hedder + OPRET

Dernæst skal du indtaste den nye e-mail-konto, du vil oprette, og udfylde de nødvendige oplysninger til det.

Her er de felter, du skal udfylde, for at oprette din nye e-mail-konto:

Domæne:
– Hvis du kun har ét domæne tilknyttet, er dette allerede forudvalgt.
– Hvis du har flere domæner tilknyttet: Vælg det domænenavn, du vil oprette din e-mail-adresse på. Klik på rullemenuen Domæne for at se alle domæner, der er tilknyttet din konto og vælg det ønskede domæne.

Brugernavn
– indtast den e-mail-adresse, du vil oprette.
F.eks .: peter (det der skal være foran @)

Adgangskode
– vælg en stærk adgangskode til din nye e-mail-konto.
Lad resten af felterne stå som foruddefineret, medmindre du ønsker at opsætte avancerede indstillinger for domænet.

Når du er klar, skal du trykke på knappen ‘ Opret’ i bunden.

Det er det! Du ved nu, hvordan man opretter en ny e-mail-konto i dit cPanel hos Cloudnet.dk