Sådan oprettes og administreres FTP-konti i cPanel

Sådan oprettes en FTP-konto i cPanel

1) Log ind på cPanel .

2) Se efter afsnittet " Filer " og vælg " FTP-konti ".

FTP-konti

Udfyld følgende oplysninger under Tilføj FTP-konto :

Login : Indtast navnet på FTP-brugeren. Et fuldt FTP-brugernavn formateres altid som bruger@domæne.extension. Du kan ikke oprette en FTP-konto uden dit domænenavn i den.
Adgangskode : Indtast en stærk adgangskode. Hvis du har brug for hjælp til at oprette en sikker adgangskode, kan du bare bruge knappen "Adgangskodegenerator".
Katalog : Som standard udfyldes mappen automatisk, men du kan ændre stien. FTP-kontomappen bestemmer den rodmappe, der skal være tilgængelig for FTP-kontoen. For at give dem fuld adgang til dit filsystem skal du bare indtaste et skråstreg “/”.
Kvote : Indstil den maksimale mængde diskplads (MB), FTP-brugeren kan bruge, dette kan også indstilles til ubegrænset.

Klik på knappen " Opret FTP-konto ". Du vil derefter se en meddelelse "Konto oprettet".

Sådan slettes en FTP-konto i cPanel

1) Log ind på cPanel

2) Se efter afsnittet " Filer " og vælg " FTP-konti ".

3) Under listen " FTP-konti" skal du klikke på linket " Slet" for den bruger, du vil fjerne. Sørg for at fjerne den korrekte bruger, inden du sletter den.

4) Yderligere mulighed Slet brugerens hjemmekatalog sletter også alle de filer, der er knyttet til denne FTP-konto, så vær ekstra forsigtig med denne funktion.

Hvis du vælger indstillingen Slet brugerens hjemmekatalog, fjernes dataene i brugerens FTP-mappe og kan ikke genoprettes, medmindre du gendanner dem med en sikkerhedskopi.

5) Klik på den blå “Slet” -knap, og FTP-kontoen fjernes.

Sådan administreres FTP-forbindelser

Denne funktion giver dig mulighed for at overvåge besøgende, der er logget ind på din konto via FTP. Du kan let afslutte FTP-forbindelser for at forhindre filadgang fra uberettigede brugere.

Dette forudsætter, at du allerede er logget ind på cPanel

1) Klik på FTP-forbindelser fra sektionen Filer på cPanel.

2) Her kan du se aktive sessioner, eller du kan dræbe sessioner ved at klikke på den tilsvarende Disconnect-knap.

Den FTP session kontrol grænseflade indeholder følgende oplysninger om forbindelser til din FTP-server:

Det var alt folkens! Happy FTP'ing! 🥳