Artikler om: Cloudnet.dk

Sådan tilføjes en IMAP-konto (email) til Gmail på Android

Vidste du, at Gmail-appen på Android fungerer med andre e-mail-konti end Gmail ? Det er rigtigt! Og hvis du ikke har brugt Gmail-appen i nogen tid, vil du opleve at Google har foretaget en masse ændringer i løbet af de sidste par måneder, for at gøre Gmail endnu bedre og mere optimeret til Cloudnet's webhoteller, som nu er understøttet direkte i Googles Gmail app på Android!

Tilføjelse af din første konto til Gmail på AndroidGmail er forudinstalleret på de fleste Android-enheder, men hvis du har brug for at downloade det, kan du klikke her for at åbne appen i Play Butik og downloade + installere appen.

Åbn Gmail. På de fleste Android-enheder kan du stryge op fra bunden af ​​skærmen for at se appskuffen. Alternativt kan din enhed have et dedikeret app-skuffeikon på startskærmen. Eller Gmail er muligvis allerede på din startskærm.Første gang du åbner Gmail på Android, ser du en skærm som den nedenfor. Hvis du ikke har brugt Gmail i et stykke tid, kan det være en god ide at trykke på ikonet> og gennemgå nogle af de nye funktioner.

Hvis du er fortrolig med Gmail, er du velkommen til at trykke på Spring over og gå til trin 3 .Tryk på + Tilføj en e-mail-adresseVælg Andet på listen over tilgængelige kontoindstillinger.Indtast den fulde e-mail-adresse til den konto du ønsker at tilføje, f.eks. ditnavn@ditdomæne.dkVælg IMAP fra listen over muligheder.Indtast nu adgangskoden til den konto, du tilføjer. Tryk derefter på Næste. Din adgangskode er den du selv har valgt ved oprettelsen af email kontoen i cPanel.

På det næste skærmbillede skal du sikre dig, at dit brugernavn og din adgangskode er udfyldt korrekt.

I Server-afsnittet indtaster du dine server oplysninger som du kan finde i cPanel.

Tip: Du kan også bruge "mail.ditdomæne.dk" hvis du allerede har flyttet domænet til os.

Tryk derefter på Næste.På det næste skærmbillede skal du sikre dig, at knapen "Kræv login" eller "Require signin" er aktiveret. Kontroller også, at dit brugernavn og din adgangskode er udfyldt korrekt.

I SMTP- serverfeltet skal du sikre dig, at SMTP- serveren er indstillet til som oplyst inde i dit cPanel. Ligesom før, kan du også bruge "mail.ditdomæne.dk" hvis du allerede har flyttet domænet til os.

Tryk derefter på Næste

Du vil kort se en skærm, der siger 'Bekræftelse af kontooplysninger', og hvis de oplysninger, du indtastede, var korrekte, vil du se en skærm som den nedenfor:Du er velkommen til at ændre nogen af ​​disse indstillinger, men lad 'Synkroniser e-mail for denne konto' forblive aktiveret, hvis du ønsker at kunne sende / modtage e-mail på denne enhed.

Tryk på Næste, når du er klar.

På denne skærm kan du give kontoen et navn , hvilket er super nyttigt, hvis du har flere e-mail-kontokonfigurationer i Gmail-appen.

Under dit navn skal du sikre dig, at det navn, du vil have andre skal se, når du sender e-mail på denne enhed ved hjælp af Gmail-appen, er indstillet korrekt.

Tryk på Næste, når du er klar.Det er det! Ikke så slemt, vel? 😀 Hvis du vil tilføje en anden e-mail-konto, kan du trykke på 'Tilføj en anden e-mail-adresse', eller du kan trykke på 'Tag mig til Gmail' for at afslutte.

Opdateret den: 07/10/2020

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!