Skift af navneservere – Flyt .dk domæne til vores DNS

Hvis du bestiller et webhotel og vælger flytning af .dk domæne, vil vores system automatisk oprette en anmodning til DK-hostmaster om flytning af dit domænes DNS til os.

Du vil indenfor kort tid modtage en e-mail fra DK-hostmaster, og når du er klar, kan du nemt bekræft flytning således:

1: Klik på linket i mailen:

2: Log ind med dit bruger-id og password på DK-hostmaster:

3: Godkend skiftet.

Dit domæne vil nu i løbet af et par timer være flyttet til vores navneservere og være aktivt på dit nye webhotel fra Cloudnet.dk.