Test domænets DNS opsætning

Når du har igangsat et køb af domæne- eller flytning heraf til vores webhotel – eller blot lavet nogle ændringerne på DNS-opsætningen for domænet, kan der gå noget tid inden disse ændringer virker på alle computere. Det skyldes at forskellige Internet-udbydere har egne navne-servere som opdaterer med forskellige intervaller, f.eks. har TDC nogle navneservere som opdaterer f.eks. hver time, og Stofa kan have nogle navneservere som opdaterer hver 4. time.

Rigtig mange bruger i dag Googles navneservere (8.8.8.8 og 8.8.4.4) og vores super-supporter Tristan White har derfor udviklet et lille værktøj vi anbefaler vores kunder at test med. Dette værktøj viser aktuelle DNS-indstillinger for et domæne sådan som Googles DNS ser det. Det er ydermere muligt at sætte flueben i “Auto Opdater”, så man kan holde øje med hvornår ændringerne træder i kraft.

Indtast domænet, og sæt flueben i “Refresh every 5 seconds” så kan du holde øje med hvornår DNS-ændringerne træder i kraft på alle der benytter Googles DNS, hvilket i dag (2020) udgør en stor del af danske og Internationale internet-brugere.

Link til tjeneste: https://webbox.dev/dns/index.php?domain=cloudnet.dk&repeat=1