Import en SQL-backup vha. phpMyAdmin til din MySQL-database

Import en SQL-backup

Hvis du skal importerer en SQL-fil / SQL-backup fra en .sql fil, kan det nemt gøres vha. phpMyAdmin

Start med at åben phpMyAdmin fra dit cPanel:

Vælg databasen i side-baren til venstre, og tryk på fanen “Import”:

Vælg filen fra din lokale computer. Hvis filer fylder mere end det angive "Max", kan du pakke filen med ZIP, eller du kan rette Max-værdien i dine PHP-indstillinger i cPanel. Se denne guide her til hvordan du retter post_max_size og max_upload_size for dit webhotel.

Typisk kan en 1 GB SQL-fil pakkes ned til omkring 100-150 MB.

Når alt er udført korrekt, bliver du mødt af en grøn skærm som denne:

Opdateret den: 07/10/2020