Artikler om: Cloudnet.dk

Installation af WordPress på Webhotel

Vores webhoteller kommer med one-click install af mere end 400 af de mest populære web-apps til installation med kun ét klik. Vi holder alle disse apps opdateret – så du altid får den nyeste version, og vi inkludere også populære plugins, temaer og sprogpakker. Så du nemt kan få en installation der passer dine behov.

I denne artikel vil jeg vise hvor nemt det er at installere nyeste WordPress på dansk.

Tip: Aktiver SSL / HTTPS på dit website
Inden installationen af WordPress har jeg akriveret Let’s Encrypt SSL på mit webhotel, så min hjemmeside kan tilgås med https:// – altså en sikker krypteret forbindelse. Dette gør jeg for at give de besøgende på min hjemmeside den bedst mulige sikkerhed, og fordi at Google og andre søgemaskiner giver plus-point til hjemmesider som er https-beskyttet.

Installation af WordPressLog ind på dit cPanel (hjælp til login findes her)

Når du er logget ind i dit cPanel vælger du WordPress fra vores App Store:Herefter klikker du på den blå Install Now knap:Alle felterne vil allerede automatisk være udfyldt med bl.a. dit domæne osv. Hvis du ønsker at installerer WordPress i en undermappe, f.eks. ditdomæne.dk/min-blog skal du skrive min-blog i feltet “in Directory”. Hvis du ønsker installere WordPress i roden af domænet, altså blot ditdomæne.dk – skal du lade feltet stå tomt.

I feltet Site name og Site Description kan du skrive navnet på din side, og evt. et slogan for din side.Når du scroller lidt ned, kommer du det punkt, hvor du skal vælge dit brugernavn og kodeord til din WordPress Administration. Du kan også vælge hvilket sprog WordPress skal installeres på, f.eks. Danish eller English.

Du får også mulighed for at installere en række plugins og temaer, vi anbefaler at du installerer “Limit Login Attempts (Loginizer)” – da det er med til at øge sikkerheden på din nye WordPress side.Når du har valgt tema, og trykker på “Install” knappen i bunden, er din WordPress nu installeres. Det var det hele. Du får præsenteret en side, der viser alle de oplysninger du skal bruge for at komme i gang – gem denne side eller udskriv den, så du altid har alle dine URLs og login-data gemt ved hånden.

Opdateret den: 07/10/2020

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!