Sådan oprettes en e-mail-videresender i cPanel

Videresendelse af e-mail i cPanel er en funktion som giver dig mulighed for at omdirigere beskeder fra en (eller flere) konti til en anden e-mail-adresse. Denne adresse forbliver uoplyst for afsenderen.

Funktionen kan bruges til f.eks. at oprette et alias der hedder "info@ditdomæne.dk" som sendes videre til din indbakke. Funktionen kan også bruges til at lave grupper, f.eks. alle-salg@ditdomæne.dk som sendes videre til alle medarbejdere med relation til "Salg".

Tip: Hvis du ønsker at opsætte catch-all (*@ditdomæne.dk) har vi en guide om det her.

Sådan oprettes en e-mail-videresender i cPanel

Denne guide antager, at du allerede er logget ind på din cPanel. Hvis du ikke er logget ind, har vi en guide til det her.

Naviger ned til Email sektionen i dit cPanel, og klik på VideresendereKlik på Tilføj videresender knappenIndtast derefter e-mail-adressen på dit domæne, som du vil videresende. Hvis du f.eks. ønsker at videresende info@ditdomæne.dk til din egen postkasse, skal du skrive "info" i feltet. Hvis du har flere domæner tilknyttet, skal du vælge det relevante domæne fra rullemenuen Domæne.

Her vælger jeg info @ cloudnet.dk:For destinationen skal du indtaste den e-mail-adresse, som du vil videresende til. Alt mail til info @ cloudnet.dk, skal i mit tilfælde videresendes til min indbakke som hedder db @ cloudnet.dk:Klik på Tilføj videresender

Klik nu på Gå tilbage, og du vil se en liste over alle e-mail-konti, der vil blive videresendt.

Opsætning af e-mail-videresendere en nem måde at administrere flere e-mail-adresser på. Nu hvor du ved, hvordan du opretter e-mail-videresendere, sparer du tid, arbejdskraft og bliver mere effektiv.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!