Artikler om: Cloudnet.dk

Sådan oprettes en e-mail-videresendelser (mail-alias / forwarders) i cPanel

Sådan oprettes en e-mail-videresender i cPanelVideresendelse af e-mail i cPanel er en funktion som giver dig mulighed for at omdirigere beskeder fra en (eller flere) konti til en anden e-mail-adresse. Denne adresse forbliver uoplyst for afsenderen.

Funktionen kan bruges til f.eks. at oprette et alias der hedder "info@ditdomæne.dk" som sendes videre til din indbakke. Funktionen kan også bruges til at lave grupper, f.eks. alle-salg@ditdomæne.dk som sendes videre til alle medarbejdere med relation til "Salg".

Tip: Hvis du ønsker at opsætte catch-all (*@ditdomæne.dk) har vi en guide om det her.

Sådan oprettes en e-mail-videresender i cPanelDenne guide antager, at du allerede er logget ind på din cPanel. Hvis du ikke er logget ind, har vi en guide til det her.

Naviger ned til Email sektionen i dit cPanel, og klik på VideresendereKlik på Tilføj videresender knappenIndtast derefter e-mail-adressen på dit domæne, som du vil videresende. Hvis du f.eks. ønsker at videresende info@ditdomæne.dk til din egen postkasse, skal du skrive "info" i feltet. Hvis du har flere domæner tilknyttet, skal du vælge det relevante domæne fra rullemenuen Domæne.

Her vælger jeg info @ cloudnet.dk:For destinationen skal du indtaste den e-mail-adresse, som du vil videresende til. Alt mail til info @ cloudnet.dk, skal i mit tilfælde videresendes til min indbakke som hedder db @ cloudnet.dk:
Klik på Tilføj videresender

Klik nu på Gå tilbage, og du vil se en liste over alle e-mail-konti, der vil blive videresendt.

Opsætning af e-mail-videresendere en nem måde at administrere flere e-mail-adresser på. Nu hvor du ved, hvordan du opretter e-mail-videresendere, sparer du tid, arbejdskraft og bliver mere effektiv.

Opdateret den: 07/11/2020

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!